Waterbedden

In plaats van een matras kunt u ook kiezen voor de vele voordelen van een waterbed. Zo geeft een waterbed altijd de ideale ondersteuning van het lichaam. Welke lighouding u ook aanneemt, het water volgt de contouren van uw lichaam en geeft een optimaal comfort.

wb_lunabasic

Waterbedden zijn verkrijgbaar in verschillende stabilisaties; van een ‘free-flow’ uitvoering zonder enige stabilisatie, tot de stevige ‘F8 Lumbar’. De stabilisatie bepaalt hoelang het waterbed nagolft wanneer u zichzelf omdraait. Sommige mensen vinden het deinen van een waterbed met lichte stabilisatie fijn, terwijl anderen liever kiezen voor een stabielere uitvoering.

De regelbare thermostaat zorgt voor het perfecte slaapklimaat. Uw huid heeft een gevoelstemperatuur van ongeveer 28°C. Als u de verwarming van het waterbed instelt tussen de 25°C en 29°C, hoeft het lichaam weinig moeite te doen om op temperatuur te blijven. Hierdoor kunt u ontspannen genieten van uw nachtrust.

Bovendien is een waterbed een zeer hygiënisch slaapsysteem. De tijk van een waterbed is over het algemeen goed wasbaar, meestal zelfs tot 95°C. Hierdoor is het bed goed schoon te houden en maakt zelfs huisstofmijt geen kans. Waterbedden zijn hierdoor geschikt voor mensen met Astma en diverse allergische aandoeningen.

Verschillen u en uw partner veel in gewicht? Of wilt u een andere temperatuur instellen dan uw partner, omdat u het sneller warm of koud heeft? Dan is een DUO-waterbed de oplossing voor u. Bij een DUO-waterbed wordt er gebruik gemaakt van twee afzonderlijke waterzakken, ieder met een eigen verwarmingselement. Deze worden in één ombouw geplaatst, met een thermische scheidingswand ertussen. Zodoende kunnen u en uw partner ieder genieten van uw eigen optimale slaapcomfort.

In onze showroom kunnen we u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden, om samen met u het waterbed samen te stellen dat geheel aan uw wensen voldoet. Bovendien hebben we alles voor het onderhoud van uw waterbed.