Senioren bedden

Wanneer je ouder wordt besef je steeds meer hoe belangrijk een goede nachtrust is. Senioren bedden zijn standaard voorzien van verschillende handigheden om het slaapgenot te vergroten, zoals bijvoorbeeld een hogere in- en uitstaphoogte. Daarnaast heb je verschillende opties om het ledikant aan te passen aan uw eigen slaapwensen. Zo kan het bed worden voorzien van een elektrisch bedienbare bodem, eventueel met liftfunctie, of handige uitstapverlichting. Door al de extra’s winnen senioren ledikanten de laatste tijd veel aan populariteit.

 

Senioren bedden zijn al lang niet meer ouderwets. Naast de klassieke modellen zijn er steeds meer ledikanten met een moderne uitstraling. In iedere stijl is er een senioren ledikant mogelijk. En natuurlijk zijn er ook tal van bijpassende bijmeubelen beschikbaar om de slaapkamer compleet in te richten, zoals nachtkastjes, commodes, toilettafels en linnenkasten. Hierdoor kun je de inrichting geheel aanpassen aan je eigen smaak.

Op maat gemaakte senioren bedden

1-persoons en 2-persoons comfortledikanten zijn ledikanten met een uiterst comfortabele in- en uitstap hoogte. Hierdoor is het gemakkelijker om in en uit bed te komen. Tevens zijn deze ledikanten vaak voorzien van verstelbare bodemdragers. Hierdoor kan het ledikant precies op de juist hoogte worden gemaakt voor jouw situatie. Door alle extra mogelijkheden is de slaapkamer geheel aan te passen aan je eigen smaak en wensen.

Het belangrijkste onderdeel van het bed voor het slaapcomfort is natuurlijk het matras. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de eigenschappen van alle verschillende matrassen. Samen kijken we welk matras het beste bij je past.

In onze showroom hebben we een groot aantal comfortledikanten staan. Veel van de 1-persoons ledikanten zijn direct uit voorraad leverbaar.

nolte_logo vroomshoop_logo zondag_logo