Boxsprings

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment boxsprings staan. Van praktische inzetboxsprings, tot uitgebreide design boxspringcombinaties. Voor iedere stijl is er een passende boxspring. Door gebruik te maken van verschillende stoffen, hoofdborden, voetborden en poten, kunt u een boxspring volledig aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Of kies voor het voordeel van één van de complete setaanbiedingen. Bovendien kunt u bij vrijwel alle modellen kiezen tussen een vlakke, of een (elektrisch) verstelbare variant.

 

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een binnenveringsinterieur met verschillende zones. Doordat de veren van de boxspring het matras perfect ondersteunen bent u gegarandeerd van een goede en gezonde nachtrust. In onze showroom kunt u ervaren dat boxsprings, ten opzichte van andere matrasdragers, een ongekend comfort biedt.

In de loop van de jaren is de functie van het bed sterk veranderd.De slaapkamer wordt steeds vaker gebruikt voor andere bezigheden dan alleen slapen, zo wordt er in de slaapkamer gelezen, ontbeten en televisie gekeken. Door al deze veranderingen zijn er steeds meer mensen die kiezen voor het gemak van een verstelbare boxspring. Er bestaan tal van uitvoeringen, variërend van handverstelbare tot en met 3-motorige modellen met een knie-ondersteuning, en een apart instelbare neksteun.

Heeft u interesse in boxsprings dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier hebben we veel verschillende boxspringmodellen staan. U krijgt bij ons een advies op maat en u kunt ervaren welke boxspringcombinatie het beste bij uw slaapwensen past. Profiteer van onze aanbiedingen op complete boxspringsets!

brouwersbedding_logo norma_logo richesse_logo
velda_logo