Bodems

Naast een goed matras is het belangrijk om een matrasdrager te kiezen die het matras optimaal ondersteunt en zich aanpast aan de contouren van het lichaam. Tevens dient de bodem een goed ventilerende werking te bezitten om te voorkomen dat de matras gaat verstikken. Op het gebied van bodems heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals spiralen, lattenbodems en (inzet)boxsprings.

Lattenbodems en spiralen

Een goede bodem is de basis van het bed. De lattenbodem of spiraal draagt het matras en geeft een optimale ondersteuning aan het lichaam. Daarnaast zorgt de bodem ervoor dat het matras goed kan ventileren.

Elektrisch verstelbare bodems

In de loop van de jaren heeft de slaapkamer een andere functie gekregen. Er wordt steeds meer geleefd in de slaapkamer. Zo wordt er gelezen, televisie gekeken en ontbeten. Door al deze veranderingen kiest men steeds vaker voor het gemak van de (elektrisch) verstelbare bodem. Verstelbare bodems zijn er in verschillende uitvoeringen, van simpele handverstelbare bodems tot luxe elektrisch verstelbare uitvoeringen, met knieknik, nekondersteuning en instelbare comfortzones.

Inzetboxsprings

Wilt u het optimale comfort van een boxspring ervaren in uw huidige ledikant? Dat is mogelijk met een inzetboxspring. Dit is een boxspring die in een nieuw of bestaand bed kan worden geplaatst. Zo heeft u het slaapgenot van een boxspring, gecombineerd met de ombouw van een ledikant. Uiteraard is een inzetboxspring ook verkrijgbaar in (elektrisch) verstelbare uitvoeringen.

In onze showroom kunt u het verschil ervaren tussen de verschillende bodems. Bovendien krijgt u een duidelijke uitleg over de eigenschappen van de verschillende matrasdragers. Zodoende kunt u een weloverwogen keuze maken voor de bodem die het beste bij u past.

brouwersbedding_logo diamant_logo velda_logo