Bedtextiel

Een prachtig dekbedovertrek met bijpassende kussenslopen op je bed is de ‘finishing touch’ in de slaapkamer. Met de juiste overtrek creër je sfeer en complementeer je de overige kleuren in de kamer. Bij Rijkers Slaaprijk vind je ieder seizoen de mooiste, nieuwe overtrekken uit de collecties van onder andere Cinderella ,Damai en Romanette. Zo heeft u altijd de nieuwste mode op uw bed.

Nieuw in ons assortiment zijn de overtrekken van het merk Kayori. Deze worden gemaakt van 100% organische katoensatijn, ze zijn hierdoor lekker zacht en sluiten heerlijk aan op het lichaam. De dessins zijn fris en vernieuwend, maar tegelijkertijd zijn ze rustig. Een prachtige collectie!

 

Naast overtrekken hebben we al het andere bedtextiel dat u nodig heeft voor een goede en gezonde nachtrust, zoals hoeslakens, (waterdichte) moltons, spreien, kussenslopen, wollen vachten, 100% scheerwollen dekens (AaBe), elektrische dekens, matrasdekken en nog veel meer.

Natuurlijk hebben we ook al het bedtextiel voor toppers en splittoppers, deze moltons en hoeslakens zijn voorzien van een lage hoek, zodat ze perfect om een topper passen. Wij hebben toppermoltons en topperhoeslakens met en zonder split, in veel verschillende maten en kleuren op voorraad.

 

aabe_logo cinderella_logo damai_logo
polydaun_logo