Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/8/5/rijkersslaaprijk.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/8/5/rijkersslaaprijk.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php:284) in /customers/a/8/5/rijkersslaaprijk.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1197 Kinderkamers en Tienerkamers - Rijkers Slaaprijk - Gemert

Tienerkamers

Een tienerkamer of kinderkamer is veel meer dan zo maar een slaapkamer, dit is het privé-vertrek van de tiener. Naast slapen wordt de kamer gebruikt om te spelen, huiswerk te maken, televisie te kijken of te computeren. Bij Rijkers Slaaprijk vindt u verschillende trendy tienerkamers en kinderkamers.

Voor tienerkamers en kinderkamers is het niet alleen belangrijk dat ze er mooi uitzien, ze moeten ook functioneel zijn. Daarom zijn er bij de ledikanten verschillende bijmeubels leverbaar, zoals handige ladensets, bureau´s, boekenkasten, nachtkastjes en linnenkasten.

artem_logo rauch_logo vroomshoop_logo