Norma 1884 Boxspring

Nieuw in ons assortiment is de Norma 1884 boxspring. Met deze unieke boxspring brengt Norma een ode aan hun verleden en hun toekomst. Deze boxspring, vernoemd naar het oprichtingsjaar van de fabriek, is het resultaat van de jarenlange ervaring en expertise die ze hebben opgebouwd, gecombineerd met de de technologie en de trends van nu. Dit heeft geleidt tot een boxspring die staat voor alles wat Norma is. En die ook staat voor waar we het uiteindelijk voor doen: Gewoon lekker slapen.

Complete boxspringset

De Norma 1884 boxspring is zeer compleet uitgevoerd. De set bestaat uit twee boxsprings in een vlakke of elektrisch verstelbare variant met draadloze afstandsbediening. Bij de hoogwaardige pocketvering matrassen heb je de keuze uit een zachte of stevige ondersteuning. Combineer dit met een perfect ventilerende koudschuim topmatras en je ervaart een optimaal slaapgenot.

Daarnaast heeft de set niet alleen een perfect comfort, maar ook een hedendaagse uitstraling. Met het luxe blind genopte hoofdbord en de keuze uit vijf eigentijdse kleuren meubelstof, is deze boxspring een prachtige blikvanger in iedere slaapkamer.

Voordelig geprijsd!

De Norma 1884 boxsspring is ook nog eens heel erg voordelig geprijsd. De vlakke variant kost slechts € 1484,-! en voor € 1884,- heb je de compleet elektrisch verstelbare uitvoering. Dus ook voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Deze prijzen gelden voor alle maten. Voor de breedte maten 140, 160 en 180cm, en voor de lengtematen 200 en 210cm.